Dude die zich laat opslokken door Anaconda blijkt een pussy

Redactie 9 dec 2014 Entertainment

Weet je nog, die gast die zich zou laten opeten door een anaconda voor het Discovery programma Eaten Alive? Gisteren was de uitzending in Amerika, vandaag in Nederland. Paul Rosolie was de mafketel die zich afvroeg hoe het zou zijn om opgeslokt te worden door zo’n joekel van een slang. Wel met een speciaal slangenpak, maar oké: heftig genoeg.  

Eerste domper kwam al toen bleek dat men geen anaconda in het wild konden vinden. Wat ben je dan voor herpetoloog (reptieldexpert) als je al geen wilde anaconda kan vinden, kun je je afvragen. Nou ja, soit. Dan moest het maar gebeuren met een anaconda in gevangenschap. Deze was wel bereid gevonden om mee te werken aan de show. Alright, nou dan gaat het gebeuren hoor. Slangenpak aan en gaan! De anaconda kronkelt om Paultjes lichaam en staat op het punt hem te verorberen. Oh yeah, hier heb je het allemaal voor gedaan. Stoer van de daken geschreeuwd dat jij je wel even zou laten oppeuzelen door een Ana. Dan is het eindelijk zover. Geef je niet thuis! Begin je al te miepen als je een beetje pressie op je arm voelt. Tsja, wat verwacht je dan Paultje! Pussy.

Yep. In de laatste maand van het jaar gaat Eaten Alive er nog even vandoor met de Meest Teleurstellende TV-Moment van het Jaar-Award. Kijk hieronder de beknopte samenvatting. 

Ook de Twitteraars gingen massaal los. Hier een greep uit de comments:

Reageer op artikel:
Dude die zich laat opslokken door Anaconda blijkt een pussy
Sluiten