Dude chillt in idiote suite van 32.000 dollar aan boord van Etihad Airways

Redactie 16 jan 2017 Entertainment

Door deze video kun je eigenlijk nooit meer chill in een vliegtuig zitten. De volgende keer dat je weer low budget met je benen in de nek zit bij de prijsvechters, denk je terug aan de bizarre manier van reizen die je hier ziet. Voor 32.000 dollar boek je deze belachelijke Residence Suite aan boord bij Etihad Airways.

Rijkaard Brian Kelly, aka The Points Guy, chillt als een baas in deze dikke driepersoonssuite in de Airbus A380 jumbo jet. Ook al heeft Brian geld als water, hij weet het stekkie gratis te strikken door zijn Air Miles in te leveren. Zo voelt dat reisje van New York naar Abu Dhabi waarschijnlijk nog chiller.

Om te beginnen word je door twee wagen opgepikt bij je appartement; één auto voor jou en de ander voor je bagage. Je krijgt je eigen privé spot in de Etihad lounge om een beetje tot rust te komen tijdens het wachten op je vliegtuig. Natuurlijk word je ontvangen door een butler die je naar je plek wijst met een bed, mogelijkheid om te douchen en ongeveer al het voer en drank dat je maar wil. Dit willen wij wel eens meemaken. Bij Emirates Airlines is ook goed  trouwens.


Reageer op artikel:
Dude chillt in idiote suite van 32.000 dollar aan boord van Etihad Airways
Sluiten