Drugsdealer maakt selfie en tja, je voelt ‘m wel aankomen

koen 21 jul 2015 Entertainment

Het leven van een drugsdealer kan heel lucratief zijn. Grote sommen geld wordt er jaarlijks omgezet in het illegale circuit en zolang je niet ontdekt wordt leef je waarschijnlijk op een roze wolk. Maar het gevaar van ontdekking ligt altijd op de loer. Het is dan ook wel verstandig om heel voorzichtig te werk te gaan en zo min mogelijk mensen op de hoogte te brengen van jouw illegale praktijken. Met andere woorden: niet doen wat deze volgende gast heeft gedaan.

De Engelsman Richard Edmunds is zo’n drugsdealer die zijn praktijken niet bepaald voor zich hield. Sterker nog, hij was zo trots op zijn wietplantage dat hij besloot om er een selfie van te maken en deze te delen met zijn vrienden. En zo als het wel vaker gaat blijft zo’n foto niet binnen huiselijke kringen.

De politie kwam, met behulp van de foto, de 25-jarige wietteler op het spoor. Toen de dienders bij zijn huis aankwamen in het Engelse South Molton troffen zij twee slaapkamers aan die waren omgetoverd tot wietkassen. De heer Edmunds en zijn huisgenoot zijn uiteraard gelijk aangehouden.

Richard bekende schuldig te zijn voor het in bezit zijn van een grote dosis cannabis. Hij is veroordeeld tot twintig maanden cel en moet daarnaast 200 uur vrijwilligerswerk doen.

Deze dude zal zich de volgende keer wel even achter de oren krabben als hij een selfie gaat maken. God, hoe dom kun je zijn?!

Reageer op artikel:
Drugsdealer maakt selfie en tja, je voelt ‘m wel aankomen
Sluiten