Drie tips om dit weekend een chick te scoren

Redactie 17 mrt 2017 Entertainment

Het is vrijdag dus FHM zet wat goedbedoelde adviezen op een rij om jouw kansen dit weekend te vergroten.

1. Combineer complimenten en kritiek
Vrouwen houden van complimenten. Het probleem is alleen dat een mooie vrouw de hele avond al complimentjes naar haar hoofd geslingerd krijgt. Wat jij moet doen om je te onderscheiden is af en toe kritiekpuntje leveren tussen alle complimentjes door. Zo kom je minder hebberig over. Ook is de kans groter dat ze je interessant vindt omdat jij als enige gewoon zegt wat je vindt. Voorbeeld: ‘Je viel me al gelijk op toen ik binnen kwam. Misschien ook wel omdat je zo verveeld om je heen zat te kijken.’

2. Je best doen haar karakter leuk te vinden
Denken chicks snel dat je een player bent, of kom je ongeïnteresseerd over? Dan is het aan te raden om vragen te stellen die betrekking hebben op haar persoonlijkheid en te zoeken naar dingen die je leuk vindt. [Voorbeelden: Hoe ziet je ideale dag eruit? Waarom heb je gekozen voor dat werk/die opleiding? Wat is je grootste angst? Wat vindt je het leukst om te doen? Waar wordt je boos van?] Aan de hand van de antwoorden kun je opmaken of iemand ambitieus, zorgzaam, rechtvaardig, avontuurlijk, nymfomaan of whatsoever is. Wanneer je vervolgens een oprecht en inhoudelijk compliment geeft komt dit veel oprechter over.

3. Zorg er voor dat ze zich gemakkelijk voelt bij je
Om iets meer te doen dan zoenen is het van levensbelang dat een vrouw zich op haar gemak voelt bij je. Dan helpt het niet als je alleen maar cool hebt lopen doen. Stel je eens (in beperkte mate) open en kwetsbaar op. Vertel dat je ouders heel belangrijk voor je zijn of dat je heel veel van je vrienden houdt.

Reageer op artikel:
Drie tips om dit weekend een chick te scoren
Sluiten