Het duurste huis in Zuid-Afrika is dit mega mansion van miljardair Douw Steyn

Redactie 18 jun 2018 Entertainment

Geld gaat een keer vervelen, na een poosje weet je niet meer waar je het aan uit moet geven. Dit wordt altijd gezegd over de miljardairs ter aarde, als je zoveel geld hebt, waar behoudt je dan het overzicht? Miljardair Douw Steyn weet altijd wel wat te verzinnen om zijn miljardjes in te pompen. Hij liet zijn eigen mini-stad bouwen waar 11.000 mensen wonen er twee privéscholen zijn, een park voor bedrijven, een privé ziekenhuis en natuurlijk een 18 holes Jack Nicklaus designed golf course. 

Zijn eigen stulpje in zijn eigen mini stad ziet er ook niet bepaald skeer uit. De villa is omringd door muren en lijkt op een soort collodium. Het is het middelpunt van zijn ‘Steyn City’ dat zich bevindt in Midrand, Gauteng, Zuid-Afrika.

Palazzo Steyn

Het bijzondere optrekje noemt hij ‘Palazzo Steyn’ en is vernoemt naar hemzelf natuurlijk, net zoals de stad. Douw Steyn is schatrijk geworden door het oprichten van de BGL-group, een verzekerings- en financieel adviesbureau en de ouder van Comparethemarket.com.

8 miljard Zuid-Afrikaanse Rand

Douw Steyn is de 13e rijkste persoon van Zuid-Afrika. Met een vermogen van 720 miljoen dollar hoeft hij zich niet te bekommeren om de kleine centen. Zeker als je beseft dat hij in Zuid-Afrika woont waar het geen drol kost. Omgerekend naar de Zuid-Afrikaanse munteenheid heeft hij een vermogen van 8 miljard Zuid-Afrikaanse Rand.

Elon Musk

De rijkste persoon uit Zuid-Afrika is toch wel Elon Musk met een vermogen van 11 miljard dollar. Zijn vermogen is toch wel een flink stuk meer dan die van Steyn. Maar medelijden hoeven we zeker niet met Douw Steyn te hebben. Om te kunnen zien wat Douw allemaal wel niet met dat geld doet is hier de video van zijn ‘Palazzo Steyn’, zijn nederige stulpje.

Niet slecht.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Het duurste huis in Zuid-Afrika is dit mega mansion van miljardair Douw Steyn
Sluiten