Double Down Dog is potentiële foodpr0n-snack

koen 27 jan 2015 Entertainment

Laatst hadden ze bij Domino’s al een hotdog in een pizzabodem. ‘Dat kunnen wij beter!’ moeten ze bij KFC gedacht hebben. Na lang brainstormen, vergaderen en experimenteren met burgers, kip, bacon en kaas is hier… de Double Down Dog.

Zeker in Amerika, zal je denken. Mooi niet! Laatst had Zuid-Korea een tijdje terug al de primeur met de Zinger Double Down King. Een burger met bacon, twee soorten kaas en omringt door fried chicken in plaats van een bolletje.

Maar de KFC in de Filipijnen doet ook leuk mee in de strijd om wie de grootste caloriebom kan produceren. Zij komen op de proppen met deze Double Down Dog. Dat is een hotdog omringt door gefrituurde kipfilets in plaats van het traditionele, langwerpige puntje. Om het af te toppen met een ingenieus kaassausje. Loopt het water je al in de mond? Boek snel een ticket naar de Filipijnen, want dat is tot nu toe de enige KFC waar je ‘m kunt halen. Wij zijn toch wel verdomd nieuwsgierig hoe dit smaakt. KFC Nederland, lezen we mee? In de testfase die handel!

Reageer op artikel:
Double Down Dog is potentiële foodpr0n-snack
Sluiten