Doritos komt met onwijs hete smaakexplosie

Redactie 2 jun 2017 Entertainment

Pittig eten is voor sommige mannen de lust en het leven. Deze binken gooien bergen sambal over hun bami en de kapsalon om die ware explosie van hete heetheid hun smaakpapillen te laten terroriseren. Er zijn natuurlijk ook mannen die vervolgens met hun kop in de trog water duiken omdat het hen te heet onder de voeten werd. Met scherp eten is helemaal niks mis, moeten ze gedacht hebben bij Doritos. Het razendpopulaire merk introduceert namelijk een van de pikantste chipjes die jij ooit uit een zak zal takelen.

De nieuwste chips van Doritos krijgen de veelbelovende naam Heatwave en moeten een zekere smaaksensatie bevatten die jou naar adem laat happen.

Wanneer jij een chipje eet, proef je eerst de smaak BBQ of Chipotle Cream. Maar wanneer het chipje kraakt in je mond, komt er een pittig shotje chili vrij die jou doet trillen op je benen en jou die felbegeerde Heatwave laat beleven. Het chili-shotje zorgt ervoor dat je naar water zal snakken bij veelvuldige consumptie van de chippies.

De Doritos Heatwave tortilla chips zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus en Vomar. Mocht de chips te heet zijn, stuur ons een filmpje van het moment dat je rood aanloopt. We kijken er naar uit!

Reageer op artikel:
Doritos komt met onwijs hete smaakexplosie
Sluiten