Door dit supervette jacht wil je nooit meer aan land

redactie 18 sep 2016 Entertainment

De jachthaven van Cannes ligt vol met zieke jachten. Helemaal tijdens World Yachts Trophies, waar de beste jachten een award winnen in verschillende categorieën. Dat betekent een week lang gruwelijke boten kijken en genieten van het eten, vuurwerk en uitgaan. Maar dit jacht is waarschijnlijk het beste dat je daar tegenkomt.

Deze Riva Yachts’ 76-foot Bahamas heeft een award gewonnen voor het beste exterieure design, duur woordje voor buitenkant. Daar zijn we het wel mee eens. Het jacht heeft wat kenmerken van een haai en ziet er supersnel uit. Dat is hij ook, binnen no-time vaar je 32 knopen (60 km/u) met dit ding. Pittig snel voor zo’n groot jacht.

Bedenk even dat er zestien mensen aan boord kunnen. Zestien! Prima schip voor een flinke party met een dozijn modellen dus. Op het dek is ook genoeg plek om lekker in het zonnetje te chillen. En als je even in de schaduw wil, kun je het dak erop zetten.

De 23-meter lange boot heeft dan wel een award gewonnen voor beste uiterlijk, maar van binnen ziet het er ook heel vet uit. Veel hotels kunnen hier nog wat van leren.

Reageer op artikel:
Door dit supervette jacht wil je nooit meer aan land
Sluiten