Door deze uitvinding word je nooit meer aangevallen door een haai

redactie 30 aug 2016 Entertainment

Voor sommige mensen zijn haaien de grootste angst evah. Laat staan aangevallen worden door. Ze zien er dan ook niet zo chill uit als een luiaard, zo ielig als een Finding Nemo visje, of zo aaibaar als een labradorpuppy. Maar hé, ze hebben het niet persé op mensen gemunt. Soms denken ze dat een surfplank een zeehond is en vreten ze zo per ongeluk je been op. Zo gaan die dingen. Máárrr. Er is uitkomst voor alle haaienaanvallen!

Dankzij de Sharkbanz nooit meer een half been. Dit apparaat werkt met magneten waar de haaien helemaal niks van moeten hebben en ze flink afschrikt. Handig apparaatje voor de surfers in Australië, dunkt ons. 

De kans dat je door een haai wordt aangevallen is zeker voor een Nederlander natuurlijk net zo groot als Van Velzen. Toch weet je het maar nooit. Wat nou als bijvoorbeeld gemuteerde nazi-zombies op vliegende haaien met hakenkruisrakketen aanvallen zoals in de film Sky Sharks? Tja, dan zou dit apparaat toch ineens erg van pas komen. Met de Sharkbanz om je ledematen wordt je gegarandeert niet gebeten door een haai. Geniaal stukje techniek.

Reageer op artikel:
Door deze uitvinding word je nooit meer aangevallen door een haai
Sluiten