In deze doomsday bunker van 22 miljoen zouden wij het prima vijf jaar kunnen uithouden

redactie 15 nov 2018 Entertainment

Stel je voor: atoombommen everywhere, tanks die je tuintje omver ploegen en het bier dat uitverkocht is bij de plaatselijke supermarkt. Klinkt als de absolute hel niet? Mocht je verzekerd willen zijn van een veilig onderkomen, dan is deze doomsday bunker wellicht een goed ideetje voor jou. 

De gasten van What’s Inside weten vaker toffe videootjes te maken. Want wij – de mensen – zijn best wel nieuwsgierig. Zeker wanneer je ergens random een stalen deur ziet, wat zou daar achter zijn? Ze zochten het effe voor ons uit en het resultaat is verbluffend.

20 miljoen

In deze bunker zouden wij het prima een paar jaar kunnen uithouden. Het is namelijk best wel heel erg luxe. Dan zou het niet eens erg zijn dat de wereld ten onder gaat, jij zit er lekker warmpjes bij. Grapje, dat is vet egoïstisch en zo zijn wij niet opgevoed. De bunker kostte ongeveer 20 miljoen dollar om te bouwen.

Van alle gemakken voorzien

Je kan er gewoon lekker een filmpje pakken want er zit gewoon een bioscoopzaal in. Hoe chill is dat. Verder heb je mega zwembad ter beschikking, maar je kan bijvoorbeeld ook gaan wandelen met je hond, want er is zelfs een park. Blijf in conditie in het fitnesscentrum en speel een spelletje in de speelhal. Overleven is nog nooit zo leuk geweest. Het is dan uiteraard wel fijn als er leuke mensen in de andere units zitten. Anders gaan het een paar hele lange jaren worden.

Een hoop geld

Er zijn 12 units in de bunker, wil je daar gebruik van maken? Dat kost je zo’n slordige 2 á 3 miljoen dollar. Je hebt dan ook eten voor vijf jaar en je krijg een speciale survival training. Of je nog een plekje kan kopen is nog maar de vraag. Volgens CNN sloot de verkoop in 2012. Maar zeg nooit, nooit. Nou rest ons nog een belangrijke vraag: wat is het wifi wachtwoord?

Reageer op artikel:
In deze doomsday bunker van 22 miljoen zouden wij het prima vijf jaar kunnen uithouden
Sluiten