Gast verrast ouders na hun vakantie met een doolhof van 1.717 kratjes

Redactie 31 jul 2018 Entertainment

Eindelijk thuis na vakantie, meestal ben je super chagrijnig en moe van het reizen. De ouders van Bob Snoeren krijgen daar niet eens de kans voor. Hij heeft namelijk met 1717 kratjes een doolhof voor zijn ouders gefixt, zodat ze helemaal geen tijd meer hebben om moe te zijn van de reis. Vuurwerk en alles, wat een ontvangst joh.

Zijn ouders hadden nog een lijstje achtergelaten met dingen die Bob vooral in zijn oren moest knopen, met onder andere ‘geen domme dingen doen’. Moet je niet tegen Bob zeggen. Zulke teksten zijn niet besteedt aan iemand die eerder al een zwembad van bierkratten en een kasteel van bananendozen bouwde. Het is onderhand een traditie geworden dat zijn ouders iets geks kunnen verwachten na hun vakantie.

Elk jaar is het feest als zijn ouders terugkomen van vakantie. Vorig jaar had hij ook al wat vuurwerk ingeslagen. Belangrijker waren de 258 bananendozen waar hij een sick kasteel mee had gebouwd. Helaas kwamen zijn ouders toen in het donker thuis en was het minder goed te zien. Gelukkig zorgde hij voor een lichtslang dus viel het nog mee. Hij weet er wel een showtje van te maken die Bob.

“Oh, nee hè”, is het enige wat de pa van Bob in het begin kan uitbrengen. Hij had zichzelf al zien chillen nadat de koffers in de gang waren gezet, met een ijskoud biertje erbij. Nu moet hij eerst de weg naar zijn voordeur zien te vinden. Keep up the good work Bob, we zijn benieuwd naar het ontvangst van vorig jaar.

Foto: Foto: Jack Brekelmans / Facebookpagina Tubantia.

Reageer op artikel:
Gast verrast ouders na hun vakantie met een doolhof van 1.717 kratjes
Sluiten