De virtuele golfbaan van Donald Trump ziet er uit als leuk speelgoed

redactie 24 mrt 2019 Entertainment

Dat Donald Trump een aparte vogel is moge duidelijk zijn. Dat zijn inkomen en uitgaves van idiote proporties zijn, is ook niet bijzonder meer. Maar met zijn meest recente aankoop moeten we zeggen dat hij op digitaal gebiedt aardig wat smaak heeft getoond. Een virtuele golfbaan ter waarde van vijftigduizend dollar lijkt ons ook wel wat.

De TrackMan Simulator is een virtuele simulatie waarbij je realistisch golf kunt spelen en oefenen. In deze game zijn vijfentachtig verschillende velden beschikbaar. Volledig gedigitaliseerd in hoge resolutie. Check de video hieronder.

Donald Trump tikt regelmatig een balletje

Heel leuk allemaal, digitaal een balletje smashen. Maar is vijftigduizend dollar niet een beetje teveel van het goede? Het ligt er aan hoe je het bekijkt. Ben jij iemand die regelmatig zijn of haar relaxmomentje vindt met golfen, dan ben je per bezoekje ook ruim vijftig doekoes kwijt. Als we kijken naar verschillende foto’s van President Underwood, uuhm… Trump, dan is zo’n investering binnen no-time teruggewonnen. We hebben trouwens exclusieve beelden weten te scoren van The Donald op de TrackMan. Spoiler alert: Hij kan niet zo goed tegen zijn verlies.

Gif: @JamHappyToast

 

 

Gewoon Voor Hem

Reageer op artikel:
De virtuele golfbaan van Donald Trump ziet er uit als leuk speelgoed
Sluiten