Dodge Challenger SRT Demon shooting brake ziet er verdomd lekker uit

redactie 28 dec 2018 Machines

Dat wij fan zijn van de shooting brake mag geen geheim zijn. Wat een shooting brake is? Simpel uitgelegd is het een carrosserie stijl waarbij de achterkant hoog doorloopt. Hoewel je auto’s hebt die als shooting brake de fabriek uit komen rollen, zijn het veelal sportieve coupés die door knutselhelden tot shooting brake omgetoverd worden.

Zo ook deze 840 pk sterke Dodge Challenger SRT Demon. Deze muscle car heeft nu ook een hoog doorlopende achterkant en, we durven het bijna niet te zeggen, maar hij ziet er misschien nog wel beter uit dan origineel. Helaas zal deze prachtmachine nooit in productie gaan, aangezien de productieband van de SRT Demon een tijdje geleden al uit gezet is.

Dodge Challenger SRT Demon Shooting Brake

Nog meer shooting brakes

Dan kunnen we alleen nog maar hopen op een one-off. Die zou dan nog wel eerst gemaakt moeten worden, gezien het feit dat dit slechts een design. Een retegoed design welteverstaan. Fotoshopfanaat Rain Prisk is verantwoordelijk voor dit meesterwerk. Kun je nou geen genoeg krijgen van de sexy look van shooting brakes? Dan hebben we hier nog een lijstje met de tien ziekste shooting brakes voor je.

 

HiConsumption

Reageer op artikel:
Dodge Challenger SRT Demon shooting brake ziet er verdomd lekker uit
Sluiten