Peter laat in deze documentaire zien wat kut is aan perfect zijn

Redactie 18 mrt 2018 Entertainment

Wij zijn allemaal stiekem bezig met ons te vergelijken met andere mensen op social media. Je bent jaloers op die ene gast met een heerlijke grommende Jaguar en kijkt zielig naar je bierpack terwijl je beste maat die ene hete collega oogcontact deelt omdat hij een sixpack heeft. Youtuber Peter laat in een documentaire zien of je gelukkiger wordt van alle social media perfectie.

Hij gaat dus aan de slag om zijn lichaam helemaal in shape te krijgen. Je wordt zekerder als je er beter uitziet, toch? Dat zou nog wel eens kunnen, maar de weg ernaartoe en het blijven trainen is een stuk lastiger. Peter kwam op een nogal opvallende conclusie.

Sporten tot in de late uurtjes

Peter besloot in de documentaire om een sport- en dieetschema te volgen. Dat ging van drie keer in de week sporten en leidde uiteindelijk tot twee maal per dag. Dat zijn dus heel wat uurtjes in de sportschool. Naast het sporten moest hij natuurlijk ook een perfect dieet volgen. Zo bleven er uiteindelijk weinig dingen over die Peter mocht eten. Nee, geen bier dus. Het constant blijven focussen op zijn voeding en lichaam, maakte hem uiteindelijk niet gelukkiger.

Terug naar het bier

Na een tijdje kwam er een fotoshoot waarbij Peter kon laten zien wat hij die weken in elkaar had geflanst. Een perfect lichaam, dat moeten we eerlijk zeggen. Alleen was dit het niet waard volgens Peter. Het kostte hem zoveel tijd en energie dat ‘perfect’ zijn niet zo leuk was als hij had gedacht. Hij hunkerde na zijn fotoshoot meteen terug naar zijn oude patroon. Zijn conclusie is lekker cliché, maar wel waar. Hij haalt zijn geluk liever uit zijn werk, vrienden en sociale leven dan uit sporten en speciale voeding eten. Begrijpelijk, want wat is nu beter dan met je maten chillen met een pintje in je hand.

Zijn documentaire is hieronder te zien in een Youtubevideo. Iedereen is perfect op zijn eigen manier, right?

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Peter laat in deze documentaire zien wat kut is aan perfect zijn
Sluiten