Marvel kondigt tweede film Doctor Strange aan

Redactie 3 jul 2018 Entertainment

Het is officieel, Doctor Strange komt terug op het witte doek. Eigenlijk hadden we dit wel verwacht. De eerste film was een regelrechte kaskraker. 667 miljoen dollar bracht de film op. Dat zijn heel wat maandjes zwoegen op kantoor.

De superheldenfilm was dus een groot succes en dat was niet verwacht. De film zou het best goed doen, maar dat ‘ie zo populair zou worden, hadden de makers niet verwacht. Als je de Sorcerer Supreme naast andere helden als Spider Man, Captain America of Iron Man houdt, dan weet je wel welke held onderaan in het lijstje komt van populariteit. Niets is dus minder waar.

‘Dat gaan we zeker doen’

Kevin Fiege, godfather der Marvel, maakte de terugkeer van de wizard bekend. In een interview over de andere titel Ant-man and the Wasp vertelde hij: “Als we een nieuwe Doctor Strange-film maken, en dat gaan we zeker doen, speelt die zich een paar jaar na het eerste deel af.” Helaas is het nog niet bekend wanneer de film komt en is dit dus de enige info die we hebben kunnen scoren. We gokken zo dat we volgend jaar zeker meer gaan horen van de Sorcerer Supreme. Wij zijn in ieder geval honderd procent fan. Heb je ‘m nog niet gezien? Check dan hieronder de trailer van de eerste film.

Reageer op artikel:
Marvel kondigt tweede film Doctor Strange aan
Sluiten