Docente blijft lachen na beschuldiging seks te hebben gehad met tiener

Redactie 28 mrt 2017 Entertainment

Een 27-jarige, getrouwde biologielerares uit Texas nam haar vak wel erg serieus, na vermeende seks met een minderjarige leerling van 17. De wulpse lerares was sinds 2014 werkzaam op de school en werd deze week met handboeien om in de bajes gegooid. Gek genoeg trok de mooie blondine de meeste aandacht met haar politiefoto’s. De vrolijkheid spatte er vanaf.

Sarah Fowlkes tovert een geweldige lach op haar gezicht terwijl ze is geschorst op werk en zojuist door de politie is gearresteerd op verdenking van ‘child abuse’. Niet bepaald een topdag. Haar advocaat verklaart aan Amerikaanse media dat dit het gezicht is van iemand die weet dat ze onschuldig is. “Er is een jonge vrouw gearresteerd door een verklaring van een 17-jarig kind, zonder ondersteunend bewijs. Dit is geen schuldig persoon dat net gepakt is. Als alles onderzocht is zal dit allemaal aan het licht komen.”

Ze is hoe dan ook een snoepje om naar te gluren. Maar wat is die 17-jarige voor gluiperd dan? Zogenaamd tegen z’n zin, terwijl elke jongen van de school blind zou tekenen voor een privé onderonsje met juffrouw Sarah. Als wij in de jury zouden zitten van deze rechtszaak, dan zouden wij die vlegel nooit geloven.

 

Reageer op artikel:
Docente blijft lachen na beschuldiging seks te hebben gehad met tiener
Sluiten