Dit zijn de tofste armbanden voor mannen

redactie 12 mei 2016 Entertainment

TOV Amsterdam lanceert vanaf deze maand haar eerste sieradenlijn voor leden van het mannelijk geslacht, bestaande uit zeven armbanden en een unieke manchetknoop. De sieraden onderscheiden zich ambachtelijke kwaliteit in een industrieel jasje. De inspiratie voor de sieradenlijn is dan ook de Industriële Revolutie, maar dan net anders.

Het leuke aan de sieraden is dat ze zowel in Silver Plated als in Brass beschikbaar zijn. De verzilverde laag is voorzien van grove details die tot een stoere look leiden. De brass-armband is mat afgewerkt, wat erg vet is om te zien. De armbanden zijn trouwens prima met elkaar te combineren.

Benieuwd naar deze betaalbare meesterwerkjes? We hebben ze hieronder voor je in een overzicht gezet.


The Amsterdam Cuff

Dit is zonder twijfel de hoofdrolspeler in de TOV-collectie: een armband in het design van een gebogen spijker.

 

Onyx
Een armband met een dooraderde steen in levendige kleuren. Het natuursteen is gematteerd waardoor de kleuren extra naar voren komen. Dat is wel zo mannelijk, want het oogt daardoor ook een stuk industriëler en luxer.

 

De lederen collectie
Twee unieke leren armbanden maken de collectie af. Het gaat hier om kalfsleer, wat garant staat voor topkwaliteit én soepelheid. Dat maakt het ook op warme dagen een feestje om te dragen. De lederen armbanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: blauw, taupe, donkerbruin en zwart. Heel vet aan deze serie is dat de sluiting de kop van een bout is. Datzelfde design vind je in de manchet terug. De raakvlakken met de Industriële Revolutie zijn heel treffend. Aan de achterkant van de manchet staat zelfs het jaartal van het originele patent van de stoommachine door James Watt.

Meer informatie over deze industriële, ambachtelijke sieraden? Kijk dan op www.tovamsterdam.com.

Reageer op artikel:
Dit zijn de tofste armbanden voor mannen
Sluiten