Dit zijn de meest bizarre ijssmaken waar je ooit van gehoord hebt

Redactie 4 aug 2018 Entertainment

Elke ijszaak probeert zich onderhand te onderscheiden door minimaal één idiote ijssmaak te verzinnen. Eerder was drop, Red Bull en kauwgomballen ijs al vreemd, maar tegenwoordig kun je met zulke voor de hand liggende shit echt niet meer aankomen.

Nee joh, gewoon smaken van dingen die je normaal warm eet en waar we soms haast kokhalsneigingen van krijgen. Dit zijn echt wel de meest idiote smaken die we ooit voorbij hebben zien komen.

Mayonaise

Ja serieus, mayonaise ijs. Gekker kan het haast niet, nou wacht maar af. Ondanks dat mayo een vrij romige saus is, lijkt ons dit toch niet te nassen man. Ga je ons geloven als we zeggen dat dit ons, ondanks alles, toch één van de minst erge lijkt.

Who knows a mayo addict? #mayonnaise #foodporn #weird #icecream #icefalkirk #foodie #yesorno

A post shared by ICE (@ice_falkirk) on

Ketchup

Ja, gooi een bolletje mayo en ketchup ijs bij elkaar en je hebt een soort van ijsje speciaal. Officieel hoort dat natuurlijk gewoon met curry, maar voor deze keer rekenen we het goed.

Big Mac

We blijven nog even in de fastfood hoek bij IJs van Matthijs, lekker catchy, hebben ze namelijk Big Mac ijs. Oh ja, hij heet heel toepasselijk ook nog Bollen, van achteren. Hij is geboren om ijs te maken. Hoewel we daar na de Big Mac smaak toch weer aan twijfelen.

Worstenbroodje

Tuurlijk bestaat dit in Brabant, dé provincie van de worstenbroodjes. Björn Cocu zorgt ervoor dat je de gehakt en de kruiden goed proeft, weet niet of we daar blij mee moeten zijn. Je kunt het proeven bij ntelligenia ICE in Eindhoven.

Rauw paardenvlees

Voor die echte gekke shit moeten we in Japan zijn. In het attractiepark Namja Town in Tokio knallen ze rustig je hoorntje vol met wat bolletjes rauw paardenvlees. Hier gaan onze nekharen gewoon van overeind staan.

Wasabi

Tja, weer Japan hè. In Shizuoka kun je dit pittige wasabi ijsje krijgen. Lijkt ons niet zo lekker, maar lang niet zo ranzig als dat rauwe paardenvlees. Die krijgen we maar niet uit ons hoofd.

Wasabi icecream _ _ #icecream#wasabiicecream#shizuoka#foodie#foodlover#foodstagram#foodporn#onthetable#instafood#daily#onthetable#dessert#sweets#먹스타그램#맛있닥그램#맛있다#맛스타그램#인스타푸드#일본#시즈오카#와사비아이스크림#美食#日本#静冈#

A post shared by what do you wanna eat today (@lets______eat) on

Frikandel

Daar is ‘ie hoor. Koning onder de snacks, al zijn daar de meningen over verdeeld. De good old frikandel. Mocht je die warme staven nou effe zat zijn, kun je het ook gewoon in meer vloeibare en ijskoude vorm kopen bij David’s Gelato in Utrecht.

Eierbal

Nog zo’n traditionele snack, verwerkt in een ijssmaak. Dit keer verwerken de Groningers een lokale snack in hun ijs. De eierbal is een soort kroket met een gekookt ei erin. Een enorme bitterbal met in de kern een gekookt eitje. Prima snack, alleen of het ook lekker is in ijs vorm weten we niet.

Wie heeft er zin in eierbalijs?

Jammie of jek??? IJs met kerrie, ragout en eieren, oftewel eierbalijs. Of heb je liever drogeworstijs??Lees ook: https://www.rtvnoord.nl/nieuws/196337

Geplaatst door RTV Noord op Maandag 9 juli 2018

Foto: Pixabay.

Reageer op artikel:
Dit zijn de meest bizarre ijssmaken waar je ooit van gehoord hebt
Sluiten