Dit zijn de Best Budget vuurwerktips van dit jaar

redactie 16 dec 2015 Entertainment

Sinterklaas zit weer aan de cocktails op de Spaanse playa, sfeervolle lampjes verblijden het straatbeeld en de jaarwisseling staat hard op de deur te bonken. Vol verwachting klopt ons hart voor oliebollen en champagne. Maar wat doen wij mannen nou het liefst met oud&nieuw? Vuurwerk afsteken natuurlijk! Met een sierpijl in een fles komt het kleine jongetje in ons naar boven. Een keer per jaar mogen we nog het pyromaantje uithangen en daar maken we gebruik van ook. Bij onlinevoorverkoop.nl moet je zijn voor het bestellen van al je vuurwerk. Omdat wij zulke goeie vriendjes met hen zijn hebben we gelijk effe bedongen dat je korting krijgt en geven we 150 euro aan vuurwerktegoed weg. In de eerste editie hebben we de best budget tips voor je geselecteerd. Doe er je voordeel mee!

 

1. 14-Shooter
Deze kleine cake staat zijn mannetje in de straat. Hij oogt klein maar zijn uitwerking is groots. Deze 14-shooter heeft, zoals de naam al zegt, 14 schoten met de beste effecten voor deze klasse. Prachtige gouden effecten in combinatie met blauw, gouden blink, glitterpalm en silverblink. Deze kleine cake mag niet ontbreken in jouw vuurwerkbestelling. Voor €11,99 een echte budgettopper 2015!


2. DRGN Venom

Durf jij die grote draak zijn gif toe te dienen? Met deze 25 shots DRGN Venom siercake own jij alle draken uit de buurt! Een kleine cake, maar wel zeer divers aan effecten met onder andere gekleurde peonies en glitter. En dat voor het lieve sommetje van €15,99!


3. Pro-line Desire

Heb jij ook zo’n verlangen naar goud en zilver met oud&nieuw? Dan zit je met deze Pro-line Desire goed! Deze cake heeft 25 schoten, waarvan elk shot garant staat voor een prachtige goud/zilveren palm. Deze effecten zijn de afgelopen jaren een hot item op vuurwerkgebied, en deze Desire heeft ze ook nog eens voor een budget prijs! Deze Pro-line Desire geeft je voor € 16,99 dat prachtige goud en nieuw!


Korrrrting
Bestel je vuurwerk bij onlinevoorverkoop HIER met korting. Je code is: FHM-2015-001

Win 150 euro aan vuurwerk!
Maar als je echt geluk hebt dan win je gewoon effe die €150 aan vuurwerktegoed die we weggeven. Wat je daarvoor moet doen is het volgende:

1. Like dit artikel
2. Tag een je favoriete vuurwerkvriend en vertel ons in de comments wat je favoriete stuk vuurwerk is 
3. Succes!

Reageer op artikel:
Dit zijn de Best Budget vuurwerktips van dit jaar
Sluiten