Dit zijn de 4 meest luxe plekken om te chillen in Dubai

Iedereen die wel eens in Dubai geweest is weet dat er in de hoofdstad van het gelijknamige Emiraat niks te ver gaat. Hotels met zeven sterren, eilanden in de vorm van een palmboom, ’s werelds grootste indoor skipiste en ga zo maar door. Niets is te gek voor Sheikh Mohammed die als doel heeft om voor 2021 zijn land het beste land ter wereld te maken. Dat hij aardig op weg is lijkt ons wel duidelijk, maar om dat nog maar eens duidelijk te maken hebben we de vier meest belachelijk luxe plekken om te chillen in Dubai op een rijtje gezet.

1. Armani Hotel
In het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, vind je dit 160 kamers tellende hotel. Behalve een adembenemend mooi uitzicht over de stad heeft dit hotel zes restaurants, een spa en een winkel waar je zo ongeveer alles van Armani kan kopen. De filosofie achter dit hotel is dat je hier kan overnachten zoals de beste vrienden en familie van Giorgio Armani. Het enige verschil is dat wij er flink voor moeten betalen, want een overnachting kost al snel 600 euro.

2. Palazzo Versace
Dit schitterende hotel is gebouwd in de stijl van een zestiende-eeuws Italiaans paleis en koste ongeveer 585 miljoen euro. Voor een nachtje in één van de 215 kamers ben je tussen de 700 en 2000 euro kwijt. Dat is natuurlijk behoorlijk prijzig, maar dan kun je wel naar de Q’s Bar. Deze exclusieve club is opgericht door niemand minder dan de legendarische jazzmuzikant, arrangeur en producer: Quincy Jones.

3. Cavalli Club
Het hotel van Roberto Cavalli zijn ze op dit moment nog aan het bouwen, maar totdat die klaar is kun je al wel naar de Cavalli club. De club is ingericht in de stijl van het merk en dat betekent dierenprintjes, kristallen kroonluchters en een indoor waterval. Mocht je ooit in deze club belanden ga dan even langs de bar want deze staat bekend om de geweldige wodka cocktails die ze daar maken.

4. Bulgari Hotel
Bulgari heeft hotels in London, Milaan, Bali en vanaf 2017 ook in Dubai. Op het door mensen gemaakte eiland genaamd Jumeira Bay Island komt het door Antionio Citterio Patricia Viel and Partners ontworpen hotel te staan. Het bijzondere aan dit eiland is dat het in de vorm is van een zeepaardje, want een normale vorm is natuurlijk veel te saai. Hoe het hotel er van binnen uit gaat zien weten we nog niet, maar als het gaat lijken op de al bestaande hotel van Bulgari dan komt het wel goed.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 4 meest luxe plekken om te chillen in Dubai
Sluiten