Dit zijn de 13 meest oogverblindende zangeressen van dit moment

redactie 2 mrt 2016 Muziek

Er is niks aantrekkelijker dan mooie vrouwen die ook nog eens wat kunnen. Neem bijvoorbeeld zangeressen. Wat lijkt het ons fijn om bezongen te worden door één van de prachtige zangeressen met zoetgevoosde stem die op deze aarbol rondlopen. Het is best lastig om te beslissen met wie jij graag een horizontaal duet wil zingen en daarom hebben we voor jou een selectie gemaakt met de 13 mooiste zangeressen van dit moment. De dames staan in willekeurige volgorde omdat we niet konden kiezen wie er het mooist is.

1. Rihanna
De zangeres en modeontwepster uit Barbados heeft op weg naar de top een ware transformatie ondergaan. Van een lief uitziende surfchick in haar eerste clip tot absolute bad girl zoals we haar vandaag de dag kennen. Lang leve Rihanna!

2. Beyoncé
De absolute koningin van de popmuziek is natuurlijk niet weg te denken uit dit lijstje. Ze heeft de wereld volledig veroverd en is van frontdame uit Destiny’s Child uitgegroeid tot wereldwijd icoon. Gelukkig is ze onderweg haar heerlijke rondingen niet verloren.


3. Pixie Lott
Voor veel mensen is PIxie een grote onbekende, maar dat maakt haar niet minder mooi. De Engelse zangeres brak door in 2009 en bracht in 2014 haar meest recente album uit. Naast mooi zingen staat ze ook vaak model en ziet ze eruit als de perfecte girl next door.


4. Demi Levato
Demi is een echte alleskunner.  naast zangeres, liedjesschrijfster en model was ze ook nog een actrice. Ze begon haar carrière als kindactrice, waarna ze het zingen heeft opgepakt. Tegenwoordig zit ze ook nog in jury van de Amerikaanse X-Factor. Ga zo door Demi!


5. Taylor Swift
Taylor Swift is naast Beyoncé misschien wel de grootste naam in de popindustrie. Ze scoort de ene na de andere hit en weet award na award binnen te slepen. Wij vinden dat ze er met de jaren alleen maar mooier op wordt en ze is nog maar 26. Dat belooft veel goeds voor de toekomst.


6. Jennifer Lopez
De vrouw met de bekendste billen van de wereld gaat nog steeds als een komeet. Jenny from the Block is nog steeds lekker aan het zingen en blijft de natte droom voor veel puberende jongens. En dat op 46-jarige leeftijd! Van ons hoeft J-Lo niet eens te zingen, we willen haar gewoon zien dansen.


7. Jhene Aiko
De beeldschone Jhene is naast zangeres ook nog eens zo schattig als een mand vol Sint Bernard puppies. Mat haar exotische uiterlijk en een lichaam zo strak als een tiener aan de chemische danstabletten is Jhene de dame uit onze dromen.


8. Katy Perry
Katy Perry is al jaren een publieksfavoriet. Met haar flitsende looks, parmantige borsten en humor doet de kanjer al jaren mee aan de top van de pop. We worden af en toe helemaal lijp van haar hitjes, maar wat is ze leuk om naar te kijken!


9. Shakira
Ondanks het feit dat we al een tijdje niks muzikaals van de beauty uit Colombia hebben gehoord zit Shakira niet stil. Ze staat in de Forbes top-100 meest invloedrijke vrouwen ter wereld, had in 2014 als eerste meer dan 100 miljoen volgers op Facebook en is het liefje van Barca-verdediger Gerard Pique. Naast al deze mijlpalen ziet ze er gelukkig nog net zo lekker uit als wij ons kunnen herinneren uit Whenever, Wherever.


10. Charlie XCX
De Britse singer- songwriter is steeds groter aan het worden. De dame met mooie voorgevel experimenteert met mode en gaat zeker een grote worden. Mark our words.


11. Ariana Grande 
Ariana Grande begon ook als actrice in een Disney-serie maar heeft een dijk van een stem en dat talent moet je natuurlijk niet verspillen. Ze haalt noten die Mariah Carey in haar hoogtijdagen niet eens haalde en dat alles ook nog eens met zo’n schattige uitstraling. Om mee te knuffelen.


12. Rita Ora
De Britse zangeres is tegenwoordig bekend van alles behalve zingen. Ze heeft al een tijdje geen muziek uitgebracht en dat vond haar platenlabel niet zo fijn. Waar ze wel hoge ogen mee gooide was haar fotoshoot voor Lui Magazine waar ze ontbloot in verscheen. We willen de foto’s graag met je delen. Maar tepels.


13. Selena Gomez
Het voormalige Disney Channel sterretje en ex-vriendinnetje van Justin Biebz timmert als zangeres lekker aan de weg en begint zich ook nog eens te ontpoppen als model. Als je haar looks ziet zal dat niet echt als een verrassing voor je komen. 

Reageer op artikel:
Dit zijn de 13 meest oogverblindende zangeressen van dit moment
Sluiten