Dit zijn de 10 populairste seksstandjes

redactie 12 dec 2016 Entertainment

Het meest voor de hand liggende seksstandje is waarschijnlijk Missionaris, vooral de Hollywood films hebben daar een steentje aan bijgedragen. Dat is waarschijnlijk ook het makkelijkst om te filmen zonder dat het meteen kei harde porno wordt. Maar het is niet de populairste houding tijdens de seks, dat blijkt namelijk Doggy Style te zijn.

Volgens DrED duikt 35 procent van de 2000 ondervraagde Britten en Amerikanen liever achter elkaar dan op elkaar. Daar tegenover staat 22 procent die het iets voorzichtiger aanpakt met missionaris. De anale experimenten zijn een stuk minder populair aangezien maar twee procent van de controlegroep daarvoor kiest.

Uiteraard is er wat verschil in de mening van mannen en vrouwen. De dames hebben het namelijk niet zo op de Reverse Cowgirl terwijl wij mannen dat eigenlijk wel chill vinden. Maar voor Doggy Style lopen beide partijen wel warm. Wellicht een leuk idee om de hele top 10 eens af te lopen op een avond, dan heb je morgen spierpijn.

Feest tussen de lakens

Ondanks de gevarieerde lijst zijn er nog genoeg standjes die ze aan de andere kant van Het Kanaal en de Grote Oceaan willen uitproberen. De meest uitdagende is waarschijnlijk de 69 Standing Up, vooral als je er even vanuit gaat dat veel Amerikanen kampen met overgewicht. Maar hé, beetje uitdaging is nooit verkeerd. We hebben nu in ieder geval een mooi lijstje om wat inspiratie op te doen. Voor als je weer eens op de automatische piloot in de Missionaris ligt gekronkeld.

Bron: DReD.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 populairste seksstandjes
Sluiten