Dit zijn alle updates die Pokémon GO straks krijgt inclusief het ruilen van Pokémon

In de brandende zon van San Siego maakte John Hanke–de eindbaas achter Niantic de bedenker van het spel–eergisteren bekend dat Pokémon GO binnenkort een zeer grote update krijgt. Zo kun jij straks al jouw dubbele Pokémon ruilen tegen de Pokémon van andere spelers. Je kunt dus waarschijnlijk ook andere spelers zien in het spel. Op wat voor manier dat zal zijn is nog niet duidelijk. Er gaan geruchten dat dit via een berichtensysteem zal gaan waardoor je dus geen mensen letterlijk op de mini-map ziet verplaatsen. De eerste grote update zal waarschijnlijk rond september worden uitgerold. Wij zetten voor jou de meest belangrijke veranderingen voor jou alvast op een rijtje:

1. Er komt een optie waarmee je Pokémon kunt ruilen met andere spelers.


2. Pokéstops krijgen meerdere nieuwe functies waaronder het ‘healen’ van je zwakke Pokémon.


3. Er zullen nieuwe Pokémon worden toegevoegd, waarschijnlijk de 2e generatie Pokémon en misschien zelfs de 3e.


4. Drie virtuele teamleiders van Team Valor, Team Mystic en Team Instinct zullen tips, advies en opdrachten gaan geven aan spelers. Met dagelijkse opdrachten kunnen spelers beloningen verdienen. Deze teamleiders hebben ook al een naam en gezicht gekregen.


5. Een groot aantal bugfixes zal worden doorgevoerd waaronder de GPS bug waarin Pokémon altijd ‘drie voetstapjes’ hebben op de kaart. Ook zullen GPS-jammers worden gescand waardoor hackers geen kans meer hebben op het manipuleren van GPS coordinaten.


6. Nieuwe serverparken zijn geopend voor Europese en Aziatische spelers waardoor er minder tot geen lagg meer zal zijn en je dus ook niet meer uit de app wordt gegooid.


7. Pokéstops zullen de mogelijkheid hebben om gecustomized te worden door spelers. Denk dan aan speciale items zoals de ‘Lure Module’ maar dan een ander soort item wat een bepaalde invloed heeft op de Pokéstop. Zodoende kunnen spelers nog interactiever met elkaar zijn bij Pokéstops.

Reageer op artikel:
Dit zijn alle updates die Pokémon GO straks krijgt inclusief het ruilen van Pokémon
Sluiten