Dit wordt het grootste hotel ter wereld met 7.500 kamers

koen 21 jan 2015 Entertainment

In het Australische Cairns komt hoogst waarschijnlijk het grootste hotel ter wereld. Hoogst waarschijnlijk in de trant van dat dit bouwwerk eerst nog gerealiseerd moet worden maar de schetsen en de plannen liggen klaar. De verwachting is het Aquis Great Barrier Reef Resort, zoals dit luxueuze slaapverblijf moet gaan heten, in 2018 haar deuren gaat openen.

Het 6-sterren hotel krijgt een oppervlakte van maar liefst 340.6 hectare en wel geteld 7.500 kamers. Overigens heeft dit hotel niet de meeste kamers ter wereld. Op dit moment is het Izmailovo hotel in Moskou het grootste hotel ter wereld met eveneens 7.500 kamers. Het verschil zit ‘m er in dat het Aquis Great Barrier Reef Resort veel meer faciliteiten zal krijgen dan wat het Russische hotel heeft.

Zo hoef jij je op dit terrein zeker niet te vervelen. Alles facetten zijn aanwezig zijn om de bezoeker de tijd van zijn leven te bezorgen. Van zwembaden tot casino’s tot tientallen winkels tot restaurants en zelfs voor de fanatiekelingen onder ons zijn er verschillende outdoor activiteiten. Klinkt een beetje corny allemaal maar wij zijn vet enthousiast over dit project

Uiteraard wordt dit immense bouwwerk niet voor twee knaken en een bitterbal gebouwd. De kosten van dit over het paard getilde hotel gaan richting de 8.15 miljard dollar! Dat is zeker niet niks maar zij verwachten dan ook wel dat er jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers op dit hotel afkomen.

Filmpje om een indicatie te krijgen van dit buitensporige project.

Reageer op artikel:
Dit wordt het grootste hotel ter wereld met 7.500 kamers
Sluiten