Verbazingwekkend bouwpakket-huis kost slechts €28K en duurt 6 uur om te bouwen

Redactie 25 nov 2017 Entertainment

Ook al lijken we uit de economische crisis te zijn. We mogen van geluk spreken als we begin zestig zijn voordat we eindelijk een hypotheek krijgen van de bank. Wat blijft er dan over? Er lijken maar twee opties over te blijven: verder blijven huren, bij je ouders intrekken of een derde briljante optie in de vorm van een bouwpakket dat slechts een kleine 28.000 euro kost.

Het M.A.Di Home wordt in de fabriek in Italië geproduceerd en vervolgens per vrachtwagen vervoerd voordat het ter plaatse in elkaar wordt gezet. Het kan overal worden gemaakt, er is geen behoefte aan betonnen fundamenten en degelijke bouwkundigheden. Beter nog, drie mensen bouwen het in zes uur voor je in elkaar. Het kan geleverd worden binnen 60 dagen nadat de handtekeningen zijn gezet. Het kleine uitvoerbare huis van 27 vierkante meter kost € 27.700. Als je meer cash hebt, kun je upgraden naar een gebouw van 84 vierkante meter met een tweetrapssysteem trap voor € 61.400.

Alle basismodellen hebben een ingerichte badkamer, keukenaansluitingen en andere technische installaties. Het huis is klaar voor gebruik en hoef je alleen aanhangers van aan goedkope IKEA-meubels uit te laden. Lijkt ons niet orkaanproof, maar die hebben we toch niet in Nederland. Wie durft het aan?

Foto’s: Media Drum World

LadBible

Reageer op artikel:
Verbazingwekkend bouwpakket-huis kost slechts €28K en duurt 6 uur om te bouwen
Sluiten