Deze superstijlvolle catamaran concept komt uit je dromen gevaren

redactie 7 sep 2016 Entertainment

Als we het over luxe catamarans hebben, dan is dit dé koning van allemaal. Dit ongelofelijk stijlvolle concept is gecreëerd door designer René Gabrielli. De echte eyecatchers zijn de zeilen. Deze kunnen met één druk op de knop in- en uitklappen. Geen wind? Dan zet je gewoon de dieselmotor aan. Dan haalt dit epische jacht een snelheid van ongeveer 17,5 knopen, wat neerkomt op 30 kilometer per uur.

Verder beschikt de catamaran over genoeg zonnepanelen om te profiteren van het gratis zonlicht. Toch is het fijnste aan dit schip het hoofddek, waar genoeg plek is om een duik te nemen in het zwembad of lekker te chillen. Links én rechts is er een bar zodat je niet helemaal om het zwembad heen hoeft te lopen voor een drankje.

Ook is dit schip een soort transformer. De hoofdcabine van waaruit het schip bestuurd wordt, kan namelijk van voor naar achteren schuiven. Als je wat schaduw bij het zwembad wilt kun je dit heel simpel regelen. De kosten van dit milieuvriendelijke, vorm veranderende, superluxe zeilschip zijn – duhuh – wat aan de hoge kant. Een exacte prijs kunnen we je niet geven, maar de designer zelf zegt dat je mag denken aan een miljoentje of twee à drie. 

Reageer op artikel:
Deze superstijlvolle catamaran concept komt uit je dromen gevaren
Sluiten