Dit moet je weten over de iPhone 7

redactie 30 aug 2016 Entertainment

 

Net als altijd komt de nieuwe iPhone in september uit. De opvolger van de iPhone 6 (Plus) zal waarschijnlijk vanaf 23 september verkrijgbaar zijn. Maar je kunt natuurlijk geen iPhone 7 bestellen, voordat je weet wat je er allemaal mee kan. Daarom zetten wij alle verwachtingen even op een rijtje.

Het nieuwe model van Apple kost je ongeveer €749. Dit is de goedkoopste versie en daarbij krijg je 32 GB aan opslagruimte. Als je daar niet genoeg aan hebt, kun je ook kiezen voor de duurdere versies. De duurste variant heeft deze keer 256 GB aan geheugen. Dan kun je de App Store dus flink leegtrekken.

Aan het uiterlijk zal waarschijnlijk niet zo veel veranderen. Het nieuwe model zal er ongeveer hetzelfde uitzien als de iPhone 6s. Er zijn wel een paar super chille verbeteringen. Zo is de iPhone 7 bijvoorbeeld waterproof. Als je dan een keer onder de douche staat als je wordt gebeld, kun je dus gewoon opnemen.  

Er zit ook een verbeterde dubbele camera in. Hierdoor kun nog mooiere foto’s maken, zelfs als de lichtinvoer niet al te best is. De ene camera maakt namelijk de foto, terwijl de andere in zwart-wit fotografeert. Hierdoor kan hij de donkere en lichte gedeeltes beter scheiden, waardoor jij een betere foto krijgt. Top functie dus.

Omdat de iPhone 7 waterproof is, zit er geen ingang voor je koptelefoon in. Oortjes moet je dan ook via bluetooth of de Lightning-poort. Hier heb je dus ook speciale oordopjes voor nodig. Maar wellicht is Apple zo lief om die er gewoon bij te leveren.

Reageer op artikel:
Dit moet je weten over de iPhone 7
Sluiten