Dit matras tilt je knuffelgame met je vriendin naar een next level

redactie 31 aug 2016 Entertainment

Dit is een uitvinding die ons mannenhart sneller laat kloppen. Met dit matras heb je nooit meer last van je arm als je, lepeltje-lepeltje, met je vriendin in bed ligt. Hier kun je je arm gewoon in het bed laten verdwijnen in plaats van langzaam zwart laten worden met een pijnlijke afsterving tot gevolg. 

In deze houding met je vriendinnetje in slaap vallen is natuurlijk hartstikke romantisch en is ook even heerlijk. Met de nadruk op even. Want na een paar minuten heb je het gevoel dat er een sumoworstelaar op je arm zit te lunchen. Het is ook zo wat om de dame in kwestie wakker te schudden omdat jij je arm bijna niet meer kan bewegen. Nee, dan kun je beter gewoon dit matras hebben. Bij je hoofd en voeten bestaat het uit meerdere lagen, waardoor jij je arm erdoorheen kan laten zakken. Bovendien kun je je voeten ook vastklemmen, wat weer handig is voor andere favoriete activiteiten die vaak in bed worden beoefend met aantrekkelijke vrouwelijke wezens. 

Maar niet getreurd, mensen die alleen slapen, kunnen ook prima gebruik maken van dit vernuftige matras. Als je bijvoorbeeld wil lezen, maar je bent te lui om je boek vast te houden. Dan kun je het boek mooi tussen de lagen klemmen. Of je moet je telefoon ergens kwijt, stop hem gewoon even tussen je matras.

Reageer op artikel:
Dit matras tilt je knuffelgame met je vriendin naar een next level
Sluiten