Dit Mad Men tiny house heeft alles wat een man nodig heeft

redactie 11 nov 2018 Entertainment

Don Draper zou dit tiny house sowieso goedkeuren. Het bedrijf Land Ark vernoemde dit optrekje op wielen naar een van de meest iconische Mad Men karakters. Het Draper-model heeft een veelvoud aan functies die hij zou waarderen, waaronder een uitklapbaar rookdek en het luxueus modern ontwerp wat doet denken aan de jaren zestig. 

In de efficiënte woonruimte heb je eigenlijk alles wat een man nodig heeft. Ingebouwde LED-verlichting en lichtbehoudende ramen, een ingebouwde tweepersoons slaapbank, telescopische tafel en witgekalkte grenen muren. Het mooiste is nog dat dit huis super makkelijk te verplaatsen is. Dus mocht je een schijt-buurman hebben, dan kun je gewoon de hele toko makkelijk meenemen naar een betere bestemming. Of je gooit een baksteen door de ruit van de buurman

Bad en bed

Het is een kwestie van klein maar fijn. Voor in je eentje heb je eigenlijk ook geen zieke villa nodig. Dit tiny house heeft alle comfort, zodat je naar een dag hard werken met een fijn gevoel kan thuiskomen. Ook chill is dat er zelfs een bad aanwezig is. Dus grijp maar een goudgele rakker uit de koelkast en geniet. Op de slaapzolder kun je een kingsize bed kwijt. Ook wel fijn als je crush blijft pitten.

Goedkoop

Het duurt ongeveer drie tot vier maanden om de Draper op te bouwen. Qua prijs valt die nog mee. Je legt voor dit tiny house zo’n 144.900 dollar neer. Hij is wel iets te groot om onder de kerstboom te leggen.

Reageer op artikel:
Dit Mad Men tiny house heeft alles wat een man nodig heeft
Sluiten