Dit kost een nachtje stappen in 50 verschillende steden ter wereld

Redactie 12 mei 2018 Entertainment

Als je op een vakantiebestemming bent dan mag een nachtje stappen in de buitenlandse bestemming natuurlijk niet ontbreken. Maar waar kun je nou het beste naartoe? HomeToGo zocht het uit.

 In totaal is er gekeken naar een paar verschillende factoren. Zo zijn de prijs van een biertje, mixdrankje, shotje en entreekosten meegenomen. In totaal zijn er voor elke stad minstens 5 locaties onderzocht, zoals een gedegen onderzoek betaamt. Wat blijkt? Kaapstad is de place to be als het aankomt op een goedkoop avondje de bloemetjes buiten zetten. Voor 12,85 kun jij op stap in deze heerlijke Zuid-Afrikaanse stad.

Verder doet Warschau het met een prijs van €15,06 ook lang niet onaardig. Vooral de mixdrankjes (en in het bijzonder de vodka) zijn hier spotgoedkoop. In Nederland kun je het beste naar Den Haag, met een gemiddelde prijs van €20,05.

De duurste plek om te partyen? Het zal je niet verbazen, maar Ibiza spant by far de kroon. Met een gemiddelde prijs van liefst 86 euro moet je flink flappentappen als je in Ibiza wil feesten. Hieronder de hele lijst! Trommel je vrienden op en plannen dat weekend!

Nachtje stappen
HomeToGo
Reageer op artikel:
Dit kost een nachtje stappen in 50 verschillende steden ter wereld
Sluiten