Dit is hét ultieme kerstcadeau voor je vriendinnetje

Redactie 9 dec 2015 Girls

Elk jaar is het weer een puzzel van jewelste om een geslaagd cadeautje voor je vriendin te vinden met kerst. Maar waarom niet twee vliegen in een klap slaan door jezelf ook een cadeautje te gunnen met haar cadeautje? Een sexy cadeautje om precies te zijn! Daarvoor moet je bij Hunkemöller zijn, dé winkel waar je de verleidelijkste lingeriesetjes kun kopen en je vriendin mee kan inpakken. Heb je gelijk een mooi excuus om haar vervolgens weer uit te pakken.

Met de kleuren passievol zwart, sexy rood en kerstig donkergroen blijf je perfect in de sferen van de feestdagen. Maar Hunkemöller zal Hunkemöller niet zijn als het hierbij bleef. Elk product is mooi afgewerkt met subtiele prints, transparante materialen en speelse steentjes. Je weet dat vrouwen daarvan houden. Om haar extra te verrassen, beschikken de setjes over bijpassende jarretels en verleidelijke kousen. Een feestje voor jou, een surprise voor haar. Dikke win-winsituatie!

Geheid dat je hier punten mee gaat scoren. Speciaal voor jou, alleraardigste FHM-lezer, hebben we een deal voor je gefixt waarmee je 20% korting krijgt. Extra voordeel: je hoeft de deur er niet voor uit, want dit is exclusief voor de online shoppers. Gun jij je vriendin extra sexy looks voor onder haar kerstoutfit, maar kun je hier nog wel wat hulp bij gebruiken? Lees dan snel door, want de belangrijkste punten zijn hieronder voor jou opgesomd.

Stap 1 – Check de maten van je vriendin. Maak hierbij gebruik van haar lingerielade. Tegelijkertijd kun je direct zien waar zij van houdt. Veel kleur, weinig kleur, voorgevormde bh’s of juist liever een kanten body zonder vulling.

Stap 2 – Als je hieruit bent, klik dan hier, zodat je je vast kunt verdiepen in de wereld van de lingerie. Bedenk hierbij wat je vriendin mooi vindt, maar vergeet vooral jezelf niet! Tip: diamonds are a girl’s best friend! Laat Hunkemöller daar nou net veel van hebben.

Stap 3 – Keuze kunnen maken? Surf naar hunkemoller.nl en rond je bestelling af door tijdens de betaling de actiecode in te toetsen: FHM@HKM2015. Ondanks dit stappenplan toch een miskoop gedaan? Geen stress, je kan het altijd weer ruilen.

*Actie is geldig van 9 t/m 23 December 2015 en alleen op hunkemoller.nl. Niet in combinatie met andere acties en/of promoties.

Reageer op artikel:
Dit is hét ultieme kerstcadeau voor je vriendinnetje
Sluiten