Dit is het perfecte moderne huis om aan de drukte te ontsnappen

redactie 22 nov 2016 Entertainment

Ook zo moe van al dat werken, eten, slapen-ritme? Soms moet je gewoon even de boel de boel laten en er lekker tussenuit. Escape from reality. Even helemaal niets. Haal alle vervelende clichés maar uit de kast. We zijn hier natuurlijk vooral om over dit vette design te praten van het Poolse architectenbureau 81. WAW. PL. Lijkt ons vooral irritant als mensen vragen waar je werkt, dat je dat moet uitspreken, maar dat terzijde. Wat ze maken is tof.

Dit is de Dubbed Crown House, een design afkomstig van Michal Nowak. Minimalistisch, strak en modern. Dat zijn de kernwoorden voor het ontwerp van de Pool. Veel zwart-wit en met de bergen op de achtergrond en het meer op de voorgrond past dit er perfect tussen.

Helemaal tot rust komen in je buitenhuis

Het elegante terras maakt ‘m af, tevens handig om in de zomer de barbecue flink te laten roken. Verder zit er nog een verborgen garage in, heeft het een verlichte oprit en een spannende entree. Zoals je kunt zien zijn het vooralsnog tekeningen, maar er is vast wel een miljonair die dit in real life nagebouwd wilt zien worden.

Reageer op artikel:
Dit is het perfecte moderne huis om aan de drukte te ontsnappen
Sluiten