Dit is het meest geavanceerde scheerapparaat dat er is

redactie 13 dec 2016 Entertainment

Of je nu een Vikingenbaard ambieert of liever een paar Zwitsalwangetjes voor de dag komt; een scheerapparaat is een absolute must have voor elke man. Als jij je baardharen gaat kortwieken dan is het wel zo prettig als je dat met een goed apparaat doet. Laat Philips nou net het meest geavanceerde scheerapparaat aller tijden in het assortiment hebben. Dan hebben we het natuurlijk over de Philips Shaver series 9000. Maar wat kan ‘ie allemaal?

1. Hij scheert tot 20% meer haartjes af dan reguliere scheerapparaten
De scheerkoppen van de Shaver 9000 buigen door middel van contourdetectietechnologie in 8 richtingen, wat leidt tot een scheerbeurt die sneller is dan Max Verstappen in een Red Bull F1 bolide.

2. Een gladder scheerresultaat bestaat niet
De V-Track Precision Blades brengen de haartjes in de ideale scheerpositie, waardoor je tot 30% gladder scheert met minder bewegingen. Niet alleen het gladde resultaat is een voordeel, want het is ook een verademing voor je huid, die op deze manier in perfecte conditie blijft. Bovendien gelden dezelfde resultaten voor als jij je elke ochtend scheert, of als je dat bij een driedagenbaardje doet.

3. Je kunt ‘m volledig afstemmen op je wensen
Er komt ook nog een vleugje magie bij kijken. Wil jij rustig de tijd nemen om te scheren? Dan zet je de Shaver 9000 op de scheerstand ‘sensitive’. Je scheert hiermee zacht, maar grondig. Vind je poespas niet per se nodig? Zet ‘m dan op scheerstand ‘normal’. Heb je heel veel haast omdat je te dreigt te komen voor een avondje Netflix ‘n chill? Kies dan voor scheerstand ‘fast’. Handy man.

4. De accu gaat super lang mee
Een keer opladen en je kunt er zeker een week elke dag uit-ge-breid mee scheren. Volledig opgeladen gaat de shaver liefst 50 minuten mee. Dat moet lukken toch?

5. Je kunt ‘m zowel nat als droog gebruiken
Ja, dit is toch wel een van de lekkerste voordelen. Nooit meer gedoe. Of je nu net uit de douche komt, je gezicht hebt gewassen of met een gortdroge huid terugkomt na een ijskoude fietstocht. De Shaver 9000 kan het allemaal aan: nat én droog.

6. Hij ziet er fantastisch uit
Kijk eens even dan. Dit is de Aston Martin Vanquish onder de scheerapparaten. Wat een stylish, strak en cool design. Zeer fraaie badkamergadget. Het oog wil ook wat, right?

Wij weten het wel. Deze sheriff van scheerapparatenland is het perfecte kerstcadeautje aan je pa. Je neef. Je broer. Aan welke man met een beetje baardgroei dan ook. De Philips Shaver 9000 series is een must have voor elke man. In onderstaande video wordt nog meer duidelijk waarom. Check it out.

Reageer op artikel:
Dit is het meest geavanceerde scheerapparaat dat er is
Sluiten