Dit is het best mogelijke kerstcadeautje voor je meisje (en jezelf)

redactie 16 dec 2015 Girls

De kerstboom is opgetuigd en het knusse kerstfeest nadert met rasse schreden. Dan moeten er natuurlijk cadeautjes worden gekocht. Als je punten wil scoren bij je chick én jezelf ook een groot plezier wil doen dan hebben we een uitmuntende tip voor je: sexy lingeriesetjes. Dan wordt kerst straks niet alleen een feest aan de eettafel, maar ook de after in de slaapkamer. Weet je hoe zwaar dat gewaardeerd gaat worden. Vrouwen houden van mooie lingerie en ze houden er nog meer van als jij dat op waarde weet te schatten. Je kunt wel nagaan wat het jou gaat opleveren als jij zo’n setje voor haar koopt. Voor sexy lingerie moet je bij onze homies van Hunkemöller zijn.

Speciaal voor de mondiaal zeer gerespecteerde FHM-lezers hebben wij op alle sexy lingeriesetjes van Hunkemöller een korting van 20% bedongen. Je hebt nog een paar dagen om te profiteren van deze aanbieding, dus twijfel niet langer en bestel dat setje. Hieronder loodsen we je in 3 simpele stappen naar het mooiste lingeriesetje voor je vriendinnetje.

Stap 1 – Check de maten van je vriendin. Maak hierbij gebruik van haar lingerielade. Tegelijkertijd kun je direct zien waar zij van houdt. Veel kleur, weinig kleur, voorgevormde bh’s of juist liever een kanten body zonder vulling. Inspecteer en sla op.

Stap 2 – Als je hieruit bent, klik dan hier, zodat je je vast kunt verdiepen in de wereld van de lingerie. Bedenk hierbij wat je vriendin mooi vindt, maar vergeet vooral jezelf niet! Tip: diamonds are a girl’s best friend! Komt dat even goed uit dat Hunkemöller daar veel van heeft.

Stap 3 – Keuze kunnen maken? Surf naar hunkemoller.nl en rond je bestelling af door tijdens de betaling de actiecode in te toetsen: FHM@HKM2015.

*Ondanks dit stappenplan toch een miskoop gedaan? Geen stress, je kan het altijd weer ruilen.

**Actie is geldig van 9 t/m 23 December 2015 en alleen op hunkemoller.nl. Niet in combinatie met andere acties en/of promoties.

Reageer op artikel:
Dit is het best mogelijke kerstcadeautje voor je meisje (en jezelf)
Sluiten