Dit is het allerleukste cadeau dat jij je mams met Moederdag kunt geven!

redactie 28 apr 2016 Entertainment

8 mei is het weer zover, mannen: Moederdag! De Spartanen zeiden het al: zonder onze moeders stellen we niks voor. Dan waren we nooit geboren, hadden we geen kusjes op onze knie gekregen als we weer eens uit een boom flikkerden en was er niemand die ons toestopte voor het slapengaan. Moeders verdienen alle eer. Zij zijn de reden dat we zijn uitgegroeid tot zulke ontzettend leuke, grappige, slimme, succesvolle en joviale kerels!

Natuurlijk wil jij met Moederdag iets bijzonders voor je moedertje doen, want van het zóveelste bosje bloemen of zo’n stom Xenos-hebbedingetje met een foutief gespelde Engelse tekst erop rent ze ongetwijfeld gillend weg.

Gelukkig hebben wij iets ontzettend leuks voor jou en je mams. Misschien wel het allerleukste wat je je moeder ooit zou kunnen geven. Je kunt jou en je moeder namelijk aanmelden voor een volledig verzorgd dagje uit. En dat niet alleen, want je krijgt er ook nog de hele dag een leaseauto bij.

Klinkt dat je als muziek in de oren? Surf dan vandaag nog naar de website van justlease.nl, meld je moeder aan en wie weet dat jij en je mams een onvergetelijke dag cadeau krijgen!

Reageer op artikel:
Dit is het allerleukste cadeau dat jij je mams met Moederdag kunt geven!
Sluiten