Dit is de toffe stijl van Minimum voor deze herfst en winter

redactie 10 nov 2016 Entertainment

Alleen nog maar oude muffe truien, bevlekte en onbewust kapotte broeken in de kast? Dan wordt het tijd om je kledingskast weer eens een update te geven. Voor toffe dingen en vette basics voor een heul schappelijke prijs tippen wij Minimum voor je.

Minimum is een jong label uit Denemarken dat vanuit een industriële scheepslouds in Aarhus al haar kleding verscheept naar Europa, Azië, Australië en Canada. Het merk richt zich vooral op toffe basics. Stoere spijkerbroeken, een overhemdje met een coole print. En altijd prima materialen en goede pasvormen. Het is net als een aankoop van Scandinavische voetballers, eigenlijk ga je er nooit de mist mee in. Om inspiratie te verschaffen hieronder wat inzichten uit hun stylebook voor fall / winter van dit jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het hele stylebook kun je hier bekijken. 
 

Samenwerking met Kensington
Muziek en mode gaan hand in hand. Daarom krijgen wij geen gefronsde wenkbrauwen van een samenwerking tussen Minimum en Kensington. Ter ere van de uitverkochte Ziggo Dome concerten brengt de Nederlandse rockband een exclusief t-shirt op de markt, geïnspireerd op het nieuwe album Control. Fans in the house? Je kunt het t-shirt halen bij de concerten op 10, 11 en 12 november.

Reageer op artikel:
Dit is de toffe stijl van Minimum voor deze herfst en winter
Sluiten