Dit is de ideale lengte van je tampeloeris, volgens vrouwen wereldwijd

Het maakt niet uit hoe zelfverzekerd een man is, als het om de kroonjuwelen gaat is er altijd ruimte voor verbetering. Er is nu onderzoek gedaan naar de favoriete lengte van het mannelijk geslachtsdeel onder mannen en vrouwen en van de uitslag wordt je of heel blij, of heel verdrietig. Dr. Ed heeft aan 1.148 mannen en aan 973 vrouwen wereldwijd gevraagde wat voor hun de ideale penislengte is

.

Terwijl je in de supermarkt en tijdens het fappen wordt getrakteerd op aubergines en komkommers ter grote van je onderarm, is de iedeale penislengte in het echte leven een stuk schappelijker. Idealiter willen vrouwen graag een vleeslans van 15.8 centimeter. Mannen denken dat 16.6 centimeter wordt gezien als de perfecte lengte. Maak je dus geen zorgen heren, vrouwen zijn kennelijk al snel tevreden op het gebied van de broekcobra.

Als we inzoomen op Nederland dan blijkt dat de verwachtingen een stuk lager zijn. Of kleiner. Bij ons ligt het ideaal namelijk op 15.1 cm. Komt dat omdat Nederlandse mannen weten hoe ze met hun gereedschap om moeten gaan of hebben de Hollandse dames hun verwachtingen naar beneden bijgesteld. Laten we voor de eerste optie gaan.

Meer dan de helft van de mannen is meer dan tevreden over hun pielemuis en wij zijn blij dat te horen. Zo’n 58.5 procent is tevreden of zeer tevreden en maar 12 procent is ontevreden of heeeeel ontevreden. Zoals blijkt uit het onderzoek hoeven we ons nergens zorgen over te maken heren. Gewoon gaan met die banaan.

Reageer op artikel:
Dit is de ideale lengte van je tampeloeris, volgens vrouwen wereldwijd
Sluiten