Dit is dé condoom om je vriendin mee te verrassen

redactie 26 nov 2016 Entertainment

Sta je onderhand nagelbijtend voor de winkelschappen omdat je niet kan kiezen uit het talrijke aanbod van condooms? Wij geven je een paar redenen om meteen op de Durex Orgasm’ Intense condoom af te stappen. Scheelt je aardig wat tijd tijdens het shoppen, kostbare tijd die je beter in bed kunt besteden.

De beste reden is waarschijnlijk om je meisje een plezier te doen. Aangezien het voor mannen vrij makkelijk is om klaar te komen, kunnen we in de condoomkeuze toch best wat terug doen. Slechts één op de drie vrouwen krijgt namelijk een orgasme. Daar wordt helemaal niemand vrolijk van en bij Durex proberen ze daar wat aan te doen.

Meer fun in bed

De Durex Orgasm’ Intense condoom zit vol met ribbels en stippen. Dit zorgt voor een stimulerend effect waar beide profijt van hebben. Waar je vriendin eerder misschien moeite had om een orgasme te krijgen, heb je na de volgende sekspartij wellicht wat aan je buren uit te leggen. De condoom bevat ook de Orgasm’ Intense Gel die verwarmende, verkoelende en tintelende sensaties verzorgt voor de dame in kwestie.

Dit is een topper tussen de lakens voor elk stelletje. En als er nou nog steeds mensen zijn die met een rode kop en zweet op hun voorhoofd bij de kassa staan om deze regenjasjes af te rekenen, kun je ze ook prima online bestellen bij Condoom.nl of de DurexShop.

Reageer op artikel:
Dit is dé condoom om je vriendin mee te verrassen
Sluiten