Dit high class erotiekfeest in The Hamptons hoort bovenaan je bucket list

redactie 10 jun 2016 Entertainment

Misschien ben je al met die heerlijke bikini-airline uit Vietnam meegereisd of heb je een 8 daagse orgie geboekt op een cruiseschip. Mocht je nog steeds niet verzadigd zijn, dan kun je nu ook naar The Hamptons in NY, waar de elite-seksclub Killing Kittens is neergestreken.

Erotiek voor de elite, dat moet er wel worden bijgezegd, want laten we wel zijn: Killing Kittens is toch vooral voor rijke, beroemde en ultiem knappe mensen. De oprichtster is een oud-klasgenootje van Kate Middleton en heet Emma Sayle. Op 18 juni organiseert ze voor Killing Kittens een heet feestje in een gigantische mansion aan de kust.

Alles is mogelijk, aldus Emma. Je diepste fantasieën, je verborgen verlangens – niets gaat deze club te ver. En de kosten? 400 dollar voor koppeltjes (die een gratis extra vriendinnetje mee mogen nemen) en 150 dollar voor vrijgezelle vrouwen. En de alleenstaande mannen onder ons? Helaas, die zijn niet welkom. Je kunt je smartphone en camera overigens ook wel thuislaten; logischerwijs mogen die niet mee naar binnen.

Het feest zal aanvangen met een gemaskerd bal, precies zoals je in van die classy films ziet. Lijkt ons een heftig feestje!

Reageer op artikel:
Dit high class erotiekfeest in The Hamptons hoort bovenaan je bucket list
Sluiten