Gevonden: de stijfste en slechtste Olympische deelneemster van 2018

Redactie 20 feb 2018 Entertainment

Zoals je vast wel weet zijn de Olympische Spelen ondertussen al weer ’n tijdje op volle gang. Tientallen talentvolle sporters willen geschiedenis schrijven en gaan voor ’n plek op ’t podium. Helaas beschikt niet iedereen over het juiste portie talent. Skiester Elisabeth Swaney bewijst ons maar weer even dat je ook als hobbyist gewoon mee kunt doen.

De 33-jarige Hongaarse besloot alle indrukwekkende sprongen en trucjes op de halfpipe voor de volgende spelen in 2022 te bewaren en ging als ’n gemuteerde bowlingbal de baan af. Na een paar kleine sprongetjes met als uitzonderlijk hoogtepuntje een 180 graden draai, zat de run er voor de amateur op.

De jury moet gezocht hebben naar Frans Bauer en zijn Bananasplit team maar toen deze niet kwamen opdagen kwamen zij op een score van 31.40 uit. Ga even na dat de laagste score die doorging naar de finale 72.80 was. Oef. Ach, we kunnen niet allemaal de beste zijn. En zoals een oud gezegde nog altijd geldt: meedoen is belangrijker dan winnen, nietwaar Elisabeth?

A post shared by Elizabeth Swaney (@lizswaney) on

Foto’s: Twitter, Instagram

Manners.nl

Reageer op artikel:
Gevonden: de stijfste en slechtste Olympische deelneemster van 2018
Sluiten