Dit futuristische superjacht komt compleet met vierpersoonsdrone

redactie 21 sep 2016 Entertainment

Gebruik jij nog een simpele ouderwetse helikopter om naar je jacht te gaan? Over een aantal jaar kan dat echt niet meer. Dan pak je gewoon de 4-persoonsdrone om aan te komen op je watervoertuig. Dit persoonlijke cruiseschip is als een droom in schip vorm. Het is gereërd door Henry Ward Design in samenwerking met BMT Nigel Gee. Als je ooit genoeg centen weet te sparen om dit prachtschip in bezit te krijgen dan zal je waarschijnlijk nooit meer een voet aan land zetten.

Het schip is als een soort transformer. De romp van het schip kan zich loskoppelen en wordt daardoor een drijvend platform waarop je heel fijn kan chillen. De achterkant van het schip kan zich uitvouwen waardoor je een terras krijgt groot genoeg voor al je vrienden, en voor de vrienden van je vrienden. Duik vanaf het hoogste punt in één van je zwembaden. Het level van vermaak en chillheid op dit jachtschip is ongekend hoog.

Het concept zoals het nu getekend is heeft een dubbel aandrijvings systeem die 3000kW produceert. Daarmee kun je ongeveer 15 knopen of 27 kilometer per uur varen.  Als je een beetje rustig vaart kun je meer dan 5000 zeemijlen afleggen. Dat is meer dan 9200 kilometer. Je kan dus gewoon de hele wereld rond. Tot nu toe is dit ultieme jacht nog een concept maar hopelijk is er een scheepsbouwer die zijn handen wel hieraan wilt branden. 

Reageer op artikel:
Dit futuristische superjacht komt compleet met vierpersoonsdrone
Sluiten