Dit festivalticket kost je 183.000 euro

Redactie 27 jul 2015 Entertainment

Gevonden: het duurste festivalticket ooit. Wilde jij dit jaar als super VIP naar Secret Solstice in IJsland, dan moest je maar liefst 183.000 euro’s aftikken. Yep, da’s een hoop he! Krijg je dan ook wel het een en ander voor terug.

Om te beginnen een eersteklas vliegticket. Dan maakt het niet uit of je vanuit het zuidelijkste puntje van Argentinië komt of uit Amsterdam. Verder kreeg je gedurende het festival de beschikking over een zeer riante villa met vijf slaapkamers in Reykjavík, vervoer per helikopter van en naar het festival, een exclusieve privé-ervaring in de Blue Lagoon spa. Je kon op elk moment van de dag terecht bij je persoonlijke assistenten. Er stond een 24/7 een paar privé koks, en een private taxi chauffeur tot je dienst. Verder stond nog een lunch op een vulkaan op het programma plus een private party op een jacht. Tot slot kwam een van de headliners van het festival in je villa een privé-optreden verzorgen. 

Tja, het kost wat, maar dan krijg je ook wat. Is dat festival verder nog iets bijzonders? Qua line-up kon je je armen in de lucht gooien bij onder andere Tale of Us, KiNK en Moodymann of hiphoppen met Wu Tang of Kelis. Het bijzondere aan Secret Solstice is dat de zon niet ondergaat. Tijdens het hele festival dat 72 uur duurt wordt het dus niet donker. Je kansen voor dit jaar zijn helaas al voorbij aangezien het plaatsvond in het weekend van 20 juni, maar check de aftermovie van vorig jaar nog maar eens om te zien of je hier volgend jaar met je vrienden naar toe moet. Want voor 130 piek kun je ook gewoon een normaal kaartje kopen.

Reageer op artikel:
Dit festivalticket kost je 183.000 euro
Sluiten