Dit is de mooiste privéjet die we in tijden zijn tegengekomen

Redactie 26 apr 2017 Entertainment

De luchtvaart heeft de afgelopen decennia gigantische stappen gemaakt op het gebied van prijs en veiligheid. Die prijsdaling is natuurlijk enorm gunstig, maar zorgt er wel voor dat de vliegtuigen afgeladen naar hun bestemmingen vertrekken en dat heeft weleens een overboeking tot gevolg. Daarnaast is het niet zo prettig om de zweetneus van rij 3 te moeten ruiken als je zelf op rij 28 zit. De service moet het ontgelden.

Een oplossing voor een aangename vlucht zou het kopen van een privéjet kunnen zijn. Hiermee kom jij op ieder gewenst tijdstip aan op je bestemming en heb je de beste service tot je beschikking.

Dat kost wel wat. Zo moet je voor dit luxueuze vliegtuig zo’n $80 miljoen aftikken, maar dan heb je ook wel wat. Deze Embraer is van alle gemakken voorzien. Je vindt gelukkig wel een bar, een lounge, een eetkamer, een panoramahalletje en een bed terug in deze kist.

Het uiterlijk is volledig geïnspireerd op de tijd dat vliegen nog een voorrecht was, de jaren 30 komen prachtig naar voren. Het vliegtuig is gebouwd in de stijl van Art Deco  en dat is een geweldige keuze geweest. De beste materialen zijn gebruikt om dit juweel zijn eigen, sensationele uitstraling te geven. Nog even doorsparen en dan vlieg jij over een paar jaar hierin naar de Malediven!

Hi Consumtion

Reageer op artikel:
Dit is de mooiste privéjet die we in tijden zijn tegengekomen
Sluiten