Dit is de grootste 4K-widescreen TV in de wereld en kost $500.000

Redactie 22 jun 2017 Entertainment

Stel je voor dat je je potje Call of Duty WWII of Fifa 18 op dit scherm kan spelen. Wij zijn toch niet de enigen die licht opgewonden raken van die gedachte? Luxueus elektronica specialist C SEED heeft de C SEED 262 onthuld, ‘s werelds grootste 4K widescreen TV. Wij hebben niet eens zo’n klote 4k scherm in onze woonkamer staan en de rich bitches gaan dit monster straks unaniem aanschaffen.

FHM-C SEED

Groot gelijk wel hoor. Het belachelijk grote scherm meet 6144mm bij 2574mm en beschikt over 4k LED display met black LED technologie voor hoger contrast. Daarnaast biedt de UHD technologie levendige kleuren, diep zwart en fris wit terwijl de helderheid knalt met 800 nits.

Online gaan? Ook geen probleem natuurlijk met de geïntegreerde 4k media server. Eenmaal ingelogd kan je je lievelingsplaten door een zes-delige surround sound set knallen en, net als in de films, kun je met één druk op de knop je TV veilig verbergen.

FHM-C SEED

Met een prijs van ongeveer $549.000 zullen wij dit ding nooit op de kop tikken maar verwachten wij er wel één bij de Dr. Dre’s van deze wereld.

 

Reageer op artikel:
Dit is de grootste 4K-widescreen TV in de wereld en kost $500.000
Sluiten