Dit boeket brengt iedereen in hogere sferen

Redactie 4 mrt 2017 Entertainment

Vroeger was Nederland het meest progressieve land op het gebied van drugs, maar inmiddels zijn we al lang voorbijgestreefd. Zo is in Amerika de legalisering van marihuana al een tijdje in gang gezet. Wiet heeft positieve bijwerkingen en wordt naast de smokepartijen op de hoek van de straat, ook voor medicinale doeleinden ingezet. Oplettende ondernemers beginnen in te haken op de wiet revolutie. Zo zagen we al een drive-in waar je je djonko vanuit de auto kan bestellen en een humidor om je stuff vers te houden. De nieuwste trend is dat je je iemand kan verrassen met een mooi groen boeket.

FHM-wietboeket2

Ter ere van Valentijnsdag kwam Lowell Herb Co, een wietkwekerij in Californië, met een fantastisch idee. Wat is er nou romantischer dan je chick een bos ‘bloemen’ geven om daarna te smoken alsof je leven ervan afhangt? Precies, op Valentijn verkochten ze een schitterend boeket met toppen wiet. Wij vinden het helemaal mooi. Mooi setje bloemen voor haar en een dikke toeter voor jou.

De aanbieding, van €400, was bedoeld als promotie-actie. Het liep zo goed dat het bedrijf nu overweegt de boeketten vast in het arrangement op te nemen. De marihuana markt is in bloei. What’s next? Een vending-machine op de Nederlandse treinstations? Muntstuk van €2 erin, jointje eruit. Tijd om weer een beetje het voortouw te nemen!

The Huffington Post

Reageer op artikel:
Dit boeket brengt iedereen in hogere sferen
Sluiten