Ding dong, post van Barbara Desiree Kovach

koen 27 sep 2014 Girls

Elektronische post krijgen is altijd leuk, vooral als het van een bloedmooie vrouw is, daar worden wij blij van! Afgelopen week hadden we weer dat geluk. Ditmaal van de 24-jarige Barbara Desiree Kovach uit Cleveland, VS, en het is weer een pareltje hoor. Deze schoonheid is deels Sloveens, Hongaars en Italiaans. Da’s een mooi mengelmoesje die tot een wonder der natuur heeft geleid. Zij vroeg ons of wij wat foto’s van haar op onze website wilden plaatsen. Geen probleem natuurlijk, moest zij als tegenprestatie wel even wat over haarzelf vertellen.

Barbara Desiree is sinds twee jaar model, maar dat was in eerste instantie niet de planning. Zij is begonnen met acteerlessen omdat zij graag actrice wou worden, maar gaande weg kwam deze fraaiheid erachter dat model zijn meer haar roeping was. Geen verkeerde keuze van deze jongedame! Zij heeft al in meerdere edities van FHM gestaan. Zo stond zij op de cover van FHM Indonesië en was zij te zien in de edities van Thailand, Frankrijk en Maleisië. Een echte FHM beauty!

Naast haar modellen carrière houdt de Amerikaanse van filmpjes kijken, powernapjes doen en knuffelen. Fietsen en dansen vindt deze lieflijkheid ook erg leuk maar haar grootste passies zijn fotografie en haar modellenbestaan. Zij doet er dan ook alles aan om hierin succesvol te worden. Haar motto is niets voor niets ‘hard werken en alles geven wat ik heb’. Goed bezig Barbara, wij hopen nog veel van je te horen en vooral te zien!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Photos by: J.Scott Photography

Reageer op artikel:
Ding dong, post van Barbara Desiree Kovach
Sluiten