Dikker wordt het niet: Mercedes Viano VIP limousine

koen 22 sep 2014 Machines

Koffiezetapparaten, champagnesets, een minibar, sigarenhouders, dikke loungestoelen en flatscreens bij de vleet. Het klinkt als de inboedel van een motherfucking big ass mansion van een P.Diddy achtig type, niets is minder waar. We praten over de inhoud van de nieuwe godsgruwelijke dikke Mercedes Viano VIP limousine. Bijna niet mogelijk, maar nog indrukwekkender dan die  Brabus van laatst. 

Deze komt echter uit de handige handjes van de tuner Klassen, En ook deze editie is, net als die vette Brabus, volgepropt met gadgets. Zo hebben ze er onder meer automatische inklaptafeltjes in geflanst en zit er een kluis ingebouwd met vingerafdrukscanner. Mocht je ooit een plakkaat hasj meenemen naar Spanje, dan is dat natuurlijk superhandig.

Ook wel tof is dat je alles via één tablet kunt aansturen. Kun je gewoon in je luie stoel blijven hangen om alles naar ideale maatstaven te positioneren. Ook aan de lengte van de Viano is gesleuteld, deze is een stukje langer. Wordt jij nu net zo’n hebberig mannetje als wij? Dan kun je via Klassen een offerte aanvragen. Of het binnen je prijsklasse ligt valt nog te bezien. Maar dan krijg je er ook wel een monsterlijke bus voor terug! 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Reageer op artikel:
Dikker wordt het niet: Mercedes Viano VIP limousine
Sluiten