Afrikaanse dame met immense derrière houdt verkeer op

Redactie 1 mrt 2018 Entertainment

Billen, bips, kont, derrière, reet of achterwerk, het maakt niet uit hoe je ze noemt, maar wij mannen zijn er dol op. Soms wordt onze bewondering getest. Zo zien we maar weer dat een te dikke kont niet altijd even chill is. Daar weet deze Afrikaanse dame alles van.

Met een omtrek van anderhalve meter kun je natuurlijk niet wegkijken bij zo’n flink achterwerk. Ongezien even naar de plaatselijke supermarkt gaan is dus niet zo’n pretje. Je zou zelfs vast kunnen komen zitten tussen de winkelpoortjes. Moet de klant achter je met een winkelkarretje je los wrikken door een flinke aanloop te nemen. De Kim Kardashian onder de derrières vindt het allemaal niet zo erg. Ze vindt haarzelf juist extreem sexy. Om nog even net wat meer op te vallen, trekt ze ook nog een van de kleinste maten kleding aan. Natuurlijk wel stretchbroeken, anders zouden we haar ‘mooie’ vormingen niet zien.

Sexy Booty Shake GIF - Find & Share on GIPHY

Junk in the thrunk

Het enige wat ze minder leuk vindt is dat mensen vaak verrast of geschockeerd reageren als ze Afrikaanse Eudoxie Yao zien. “Ik laat het verkeer zelfs stoppen. Iedereen wilt een selfie met mij.” No shit sherlock, wat dacht je dan met je dikke kont? Natuurlijk weten we dat er gesleuteld is aan het flinke achterwerk van deze junk in the thrunk. Schijn bedriegt maar weer, alles is natuur. “Ik heb nooit plastische chirurgie gehad, nooit. Ik heb er altijd zo uitgezien. Mijn ouders hebben zelfs een grotere kont dan ik.” Holy shit, passen zij dan wel überhaupt door de deur?

Wij zijn zeker fan van dikke billen, maar dit gaat ons toch net wat te ver. Check de video hieronder. Kijk ook even naar de reacties van de mensen op de weg. Zij kijken terecht hun ogen uit.

Foto: Instagram Eudoxie Yao

Reageer op artikel:
Afrikaanse dame met immense derrière houdt verkeer op
Sluiten