Baanaanbod bevestigd dat er een nieuwe Diablo game in de maak is

Redactie 9 jun 2018 Entertainment

Alhoewel er nog geen officieel bericht de wereld in geslingerd is vermoeden fans dat er een nieuwe Diablo game in de maak is. Een baan advertentie die zoekt naar een Dungeon Artist bij Blizzard verklapt dat het project in de maak is.  Dat betekent weer honderden monsters slachten en door duistere werelden heen banjeren.

De advertentie zoekt naar een ‘Dungeon Artist’ en zorgt ervoor dat veel mensen razend enthousiast worden. Zou dit dan het vierde deel zijn? We zullen moeten wachten en zien.

Blijven bij de kern

Blizzard heeft gezegd dat het niet zal verliezen waarom de game zo populair is geworden. Ze zoeken naar nieuwe mensen die “gepassioneerd zijn om te werken aan de duistere gothic wereld van Diablo en die goede games willen en kunnen maken.”

Advertentie

De beschrijving die bij de advertentie staat zegt: “De minions uit de Hell groeien sterker… We werken aan een nieuw, nog niet bekendgemaakt Diablo project. Ben jij een goede Dungeon Artist? Kom met ons werken en samen zullen we iets bijzonders neerzetten. Ons team bestaande uit getalenteerde developers is groeiende. Onze achtergronden zijn divers, maar we delen allemaal dezelfde passie voor wat we doen. Wij geloven dat als je zoekende bent naar een hechte crew die zelfexpressie stimuleert en samenwerkingen aanmoedigt, wij de perfecte baan voor je hebben.”

Diablo IV

Het derde deel werd gelanceerd in 2012, 12 jaar nadat Diablo II verscheen. Er gaat altijd een lange periode over weer een nieuwe game. Maar met de huidige technologie zijn we zeker dat Diablo IV fantastische mooi gaat worden. Misschien wel net zo mooi als de God of War game.

Foto: Blizzard

Reageer op artikel:
Baanaanbod bevestigd dat er een nieuwe Diablo game in de maak is
Sluiten