DGTL dropt gruwelijke line-up voor traditionele paasfestival

Redactie 22 nov 2017 Entertainment

Het elektronische muziekfestivalseizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt door DGTL, die op de NDSM-werf al jaren rond pasen een tweedaags technoparadijs neerzetten. Een van de beste festivals van Nederland, durven wij wel te zeggen. Licht en geluid zijn altijd van extreem hoog niveau. Het kan nog wat fris aanvoelen, maar geen zorgen: alles is overdekt en je danst jezelf toch wel warm. 

Net als vorig jaar begint men op vrijdagavond, waarna het op zaterdag en zondag echt losbarst met een dag vol met de betere house en techno dj’s. Hoewel we nog niet eens weten wat we met oud & nieuw gaan doen, staat pasen al rood omcirkeld in de boeken. Geen paasontbijt met croissantjes en jus bij de schoonfamilie, maar bier,  vrienden en vuistpompende techno. De knetters, wat een vette line-up weer.

Op zaterdag kun je je verheugen op illustere namen als Tale of Us, Recondite (live), Stephan Bodzin, Job Jobse, Mano le Tough, DJ Dustin, Modeselektor (dj) en Red Axes (live). Grooven Verder kun je ook nog keihard rammen met Amelie Lens, DVS1 en Speedy J. Geloof ons, louter vette shit.

Op zondag wordt het dunnetjes over gedaan, want dan komen mannen als Laurent Garnier (succesgarantie), Maceo Plex (altijd goed) Jeff Mills (classic) en Samuel Deep (bouncy). De samenwerking tussen Âme (live) en Âme (dj) wordt er eentje die je niet mag missen. En voor het betere heggenschaarwerk komen Blawan en Dax J (live) ingevlogen om de paaszondag af te snoeien.

Wij kunnen niet kiezen. Weekendertje dus. Attendeer je vrienden maar alvast, dit wordt de eerste grote party in het komende jaar. Hier kun je de hele line-up checken en ach, waarom ook niet, gelijk maar tickets halen.

Foto: DGTL

Reageer op artikel:
DGTL dropt gruwelijke line-up voor traditionele paasfestival
Sluiten